4cm Events

Er zijn van die momenten...…. 

Om verbinding te houden met de sport, organiseert 4cm in samenwerking met een vereniging of sport-gerelateerd bedrijf een leuk evenement. Een evenement waar sportplezier voorop staat. Wij verzorgen de organisatie, de inschrijvingen en al het andere wat er bij komt kijken om het evenement tot een succes te maken. Op deze manier ondersteunen wij de vereniging en houden we feeling met waar het uiteindelijk om draait; de sport.

 

WORKOUT@SEA is het samenwerkingsverband tussen 4CM-SPORT en FFBEWEGEN. Op een van de mooiste plekjes van de Nederlandse  kust worden zowel workout's gegevens als hardloopwedstrijden georganiseerd. Diverse soorten workout's zoals; BodyFit, Kids, Karate, Yoga en andere manieren van bewegen. Daarnaast zijn er altijd Beach Runs gekoppeld aan het evenement. Onderverdeeld in een Kids Run, 5km, 10km of halve marathon. 4Cm-sport werkt samen met Gemeente, Welzijnsorganisaties en ondernemers in de regio om deze evenementen tot een succes te maken.

Meer informatie vindt u op: www.workoutatsea.nl.

Beachhockey is terug van weggeweest! Op alle niveaus zullen zowel jongens als meiden team ( 5 tegen 5) het tegen elkaar opnemen in het mulle zand. Spectaculaire acties, mooie zweefduiken en heel veel lol staan deze dag zeker op het programma. Teams uit binnen en buitenland zijn van de partij en er wordt een heel festiviteiten rondom de hockeyarena gebouwd. Het evenement wordt georganiseerd door 4cm-sport in samenwerking met haar partners.

www.balletjeaanzee.nl

Omdat onze lijntjes kort zijn binnen de sportwereld, hebben wij goed zicht op alle professionele trainingskampen. Zowel in binnen- als buitenland kunnen wij u in contact brengen met de diverse aanbieders. Door onze connecties geldt uiteraard ook voor deze dienstverlening dat we letten op uw centen. Ook kunnen wij uw vereniging ondersteunen met het samenstellen van een custom-made trainingskamp.

Wenst u een clinic te organiseren op uw vereniging met een "special guest"?  Als u daarbij de juiste ondersteuning wenst en een goede promotie, bent u eveneens bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.