4cm-sporters

Met de werkwijze van 4cm-sport hopen wij de sport te stimuleren en verder te ontwikkelen. Sport moet voor iedereen toegankelijk zijn en blijven. Onze werkwijze zoals beschreven onder "wat doen wij anders?" is uniek. Net zoals iedere sporter uniek is. Om dit nog meer kracht bij te zetten ondersteunen wij diverse sporters en sportteams. Voor deze sporters zetten wij ons belangeloos in en verzorgen wij de organisatie rondom deze sporters. Wij koppelen ons zakelijk netwerk aan de sport, waardoor er mooie samenwerkingsverbanden ontstaan. 

 

4cm - hockeyteam

Een groep van 15 fanatieke meiden die als vriendinnen niet in de reguliere hockeycompetitie bij elkaar in een team zitten. Deze meiden zijn verdeeld over diverse klasse (MB) en verenigingen. Zij komen geregeld bij elkaar om alsnog samen te kunnen hockeyen. 4cm regelt de deelname aan toernooien in binnen- en buitenland en organiseert alles wat nodig is, Het ultieme doel van dit team is deelname aan de United World Games 2020 in Oostenrijk. Wenst u een keer te hockeyen tegen dit team? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

4cm - raceteam

De Porsche Supercup is het exclusieve voorprogramma van de Formule 1. Tijdens de raceweekends delen de Formule 1 bolides enkel het circuit met deze bloedmooie Porsche's en maken ze gebruik van dezelfde faciliteiten, De racewereld staat strak van (juridische) overeenkomsten en sponsorcontracten. 4cm ondersteunt een raceteam op zowel organisatorisch als administratief vlak, door het uitvoeren van het contractmanagement. 

4cm - triatlon

Voorbereiden op 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42 km hardlopen en dan ook nog alle bijhorende rompslomp regelen? Onmogelijk; 2 sporters zagen dit in en hebben alles wat niet in de voorbereidingen past bij 4cm neerlegt. Van inschrijving en transport, tot sponsorcontracten regelen en beheren wij voor deze 2 toppers. Zij doen de sport waar ze goed in zijn en wij ook!