wat doen wij?

Natuurlijk zitten uw contracten netjes en overzichtelijk in een ordner en ongetwijfeld weet u uit uw hoofd met wie u een overeenkomst gesloten heeft. Maar weet u ook de waarde van het contract? Ben u zich ook bewust van bijvoorbeeld de kleine lettertjes?
Door goed contractmanagement uit te voeren, maakt u inzichtelijk aan welke voorwaarden u als opdrachtgever moet voldoen, maar ook waar de leverancier aan moet voldoen. Stilzwijgende verlengingen, onbesproken prijsverhogingen en concurrentiebedingen zijn hiermee verleden tijd. U houdt de touwtjes in handen en u bepaalt. Hoewel u leveranciers aardige mensen zijn en vaak gouden bergen beloven, blijven het altijd commerciële bedrijven. Lees; targets en winstdoelen.

Uw verenigingsinkomsten bestaat naast de contributie van leden, mede uit de inkomsten van sponsoren. Deze sponsoren respecteren wij te allen tijde, maar het moet in deze gevallen altijd een win-win situatie zijn. Door onze positie in de markt wordt u onderdeel van een groter geheel en daarom nog interessanter voor grote landelijke bedrijven die willen sponseren! 

4cm werkt met de van u ontvangen input. De inventarisatie naar de behoefte en het corrigeren, onderhandelen, opstellen, beheren en de bewaking van de contracten valt onder ons contractmanagement. Daarnaast voeren wij minimaal 2x per jaar een kwaliteitscontrole uit op verschillende producten/diensten.
Hiermee bewaken wij voor u de ingekochte producten; krijgt u wel wat contractueel staat vastgelegd, tegen de contractuele prijs. Daarnaast zijn prijsverhogingen gedurende de looptijd van de overeenkomst door een samenwerking met ons verleden tijd.

Uw contracten
Uw vereniging blijft altijd contracteigenaar. Wij adviseren en voeren voor u het contractmanagement uit en het contract is eigendom van uw vereniging. U kunt altijd per direct van ons af en dan krijgt u uw contracten gewoon mee. U profiteert alleen niet meer van de lagere inkoopprijzen.

Klik op het menu of op de hier aangeven links om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. inkoopvolumesportmanagement