wie zijn wij?

4cm is een onafhankelijk adviesbureau wat gespecialiseerd is in inkoop- & contractmanagement. Wij voeren het contractmanagement uit van zowel bedrijven, ZZP-ers en sportverenigingen. Door ons volume zijn wij in de markt een gedegen speler geworden. Dit geeft ons een goede positie om te onderhandelen. Hiermee behalen we de laagste prijs uit de markt voor hetzelfde product of dienst. Daarna begint ons werk pas echt; het contractmanagement. Door middel van het sluiten van goede contracten en de bewaking hiervan, behalen wij nog meer rendement voor u!.

4cm = Synergie

4cm sport is onderdeel van 4cm.nl en ontstaan uit een samenwerkingsverband met diverse sportbonden. Speciaal opgericht voor sportverenigingen, zodat ook zij, tegen een vast tarief kunnen profiteren van de voordelen die een samenwerking met ons oplevert.

Financieel voordeel
Uw huidige producten en diensten kunnen wij tegen lagere prijzen inkopen. Dit doen wij door de contracten van verenigingen te beheren en het totale inkoopvolume van onze opdrachtgevers fictief samen te voegen. Alle besparingen vloeien zo rechtstreeks terug in uw clubkas, waardoor het kan worden besteed waarvoor het uiteindelijk bedoeld was; de verdere ontwikkeling van de sport.  

Tijdswinst en focus

Wij zijn ons er van bewust dat een vereniging draait op vrijwilligers. Zij zorgen er dag in, dag uit voor dat alles binnen uw vereniging goed verloopt. Door gebruik te maken van onze diensten zijn de vrijwilligers minder met de bijzaken bezig. Zij kunnen zich focussen op de hoofdzaak; de sport. Een ander bijkomend voordeel is dat uw penningmeester ook weer rustiger op zijn stoel zit.

Hoe kan ook uw vereniging profiteren?

Wij hanteren bewust een eenvoudig en transparant verdienmodel. Dit doen we met een vast contributiebedrag per seizoen. De contributie is altijd per direct op te zeggen, zonder verdere verplichtingen of kosten.
Uw vereniging betaald €250 contributie per seizoen; Hiervoor willen we graag wat exposure voor terug. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan promotie tijdens een toernooi en/of een reclame uiting bij uw vereniging.

Net een stapje meer zonder extra kosten

Uw contributie verdienen wij per seizoen ruimschoots terug. Voor deze contributie krijgt u echter nog wat meer! De extra service die wij geven is kosteloze ondersteuning bij inkoop- en contractvraagstukken. Wenst u offertes te ontvangen? Wenst u hulp bij de aanvraag van een vergunning? Deze ondersteuning is tijdens onze samenwerking altijd kosteloos. U betaald alleen het contributiebedrag.